Anvisningar och åtgärdsplan kring  företagets hantering av COVID-19 virus. Läs mer

Hemtjänst Stockholm

Vi erbjuder trygg omsorg genom kontinuitet, självbestämmande och flexibilitet.

Vad betyder det i praktiken?

1.

Vi rekryterar vår personal långsiktigt, för att du ska känna dig trygg och veta att personen du möter känner till din bakgrund och dina behov.

2.

Vi utformar din hemtjänst tillsammans med dig, för att vara säkra på att tillgodose dina behov på det sätt som passar dig.

3.

Vi är lyhörda för förändrade behov eller önskemål – du kan när som helst kontakta oss för justeringar.

Vi jobbar dessutom med fortlöpande kvalitetskontroller i form av uppföljningar, kundenkäter och utvärderingar.

hemtjnst-adela-omsorg-solna-stockholm-stad-jrflla.jpg

Din kontaktperson hos oss

Din kontaktperson är den som kommer att utföra största delen av de insatser som du blivit beviljad. Han/hon bistår dig på olika sätt och blir den i vår personalstyrka som känner dig, din bakgrund och din medicinska historia allra bäst. Kontaktpersonen arbetar dagtid måndag till fredag och den hjälp du har utöver denna tid utförs av vår kväll och helgpatrull som tar vid när dagpatrullen går av sitt pass.

Vilket språk vill du bli bemött på?

All vår personal pratar svenska, och vi har dessutom personal som kan engelska, persiska, polska, ryska, spanska och kurdiska. 

vi-har-tystnadsplikt-hemtjnst-adela-omsorg-solna-stockholm-stad-jrflla.jpg

Vi har tystnadsplikt

Alla våra medarbetare har tystnadsplikt. Det innebär att vår personal inte talar med någon utomstående, varken om att du får hjälp eller om något annat som rör dig. Personalen får heller inte lämna uppgifter om dig till en myndighet utan ditt samtycke.

Hemtjänst med kontinuitet, flexibilitet och integritet

Adela Omsorg är företaget för dig som behöver trygg och engagerad hjälp i hemmet. Vi erbjuder hemtjänst i hela Stockholm, inklusive Solna, Sundbyberg och Järfälla norr om huvudstaden. Vår hemtjänst utförs enligt biståndsbeslut i respektive kommun. Vid sidan av hemtjänst så erbjuder vi även personlig assistans, ledsagarservice, avlösarservice och flera andra hushållsnära tjänster.

Vi erbjuder alla våra kunder trygg och kompetent omsorg utifrån kundens önskemål och behov– vi är lyhörda och lyssnar på hur just du vill ha dina insatser utförda så att du kan vara med och utforma din hemtjänst.

Vårt sätt att arbeta kan enklast sammanfattas med tre ledord: kontinuitet, flexibilitet och integritet.

För att skapa kontinuitet ser vi alltid till att hålla personalomsättningen så låg som möjligt för att du ska slippa att möta nya ansikten hela tiden. Du blir tilldelad en kontaktperson som är den person som kommer till dig under dagtid på vardagar. Övrig tid har vi en rullande patrull på max tre personer. Flexibiliteten innebär att vi är lyhörda och tillmötesgående om du exempelvis behöver ändra tid och dag för din hjälp med kort varsel eller om dagsformen kräver att vi stöttar dig lite extra. För att skydda din integritet så kräver vi alltid ditt samtycke gällande vem vi får lämna ut information om dig till. Vi alla omfattas av tystnadsplikt.

Det finns många goda skäl att välja oss för hemtjänst i Stockholm, Solna, Sundbyberg och Järfälla. Vi har lång och bred erfarenhet och lär oss ständigt nya saker om omsorgsarbetet och våra kunder och är därför i ständig utveckling.

Vårt fokus är att vara ett gott stöd i kundens vardag och att du genom de beviljade insatserna ska kunna få bo kvar hemma så länge som möjligt. Genom att skapa en känsla av trygghet, trivsel och bekvämlighet på ålderns höst bidrar vi till att öka ditt välbefinnande i det egna hemmet. Oavsett din fysiska eller psykiska status så gör vi alltid vad vi kan för att du ska få ett så trivsamt liv som möjligt.

På Adela har vi dessutom fokus på att den mat som våra kunder serveras ska vara näringsriktig, vällagad och god. Utifrån den tid som kunden beviljats för matlagning planerar vi tillsammans med kund vad som ska tillagas under veckan samt hur den ska serveras. Allt för att skapa en trevlig måltidstund för våra kunder.

Välkommen att kontakta oss på Adela Omsorg för trygg och kunnig hemtjänst i Stockholm, Solna, Sundbyberg och Järfälla. 

Hemtjänst i Stockholm, Solna, Sundbyberg och Järfälla

Vi har avtal med samtliga stadsdelar i Stockholms stad, Solna kommun, Sundbyberg kommun och Järfälla kommun. Kundvalssystemet innebär ökad valfrihet och mångfald – du bestämmer själv vem som hjälper dig.
arbetsomrde-adela-omsorg-stockholm-solna.png
stockholm-stad-adela-omsorg.png
solna-stad-adela-omsorg.png
sundbyberg-stad-adela-omsorg.png
jrflla-stad-adela-omsorg.png

Bli kund hos oss!

Öppettider telefon
alla dagar 8-21 och helg 10-21 *

010-16 65 000

Huvudkontor - Solna

Framnäsbacken 4
171 66 Solna

Järfälla kontor

Birgittavägen 3
177 31 Järfälla

Sundbyberg kontor

Eliegatan 16 
172 73 Sundbyberg

Kista kontor

Trondheimsgatan 4
164 30 Kista

Följ oss i sociala medier

gdpr-flag-2400x1200.png
© Copyright ADELA OMSORG AB 2021.